Dulifuli Creative Commons License 2007.06.15 0 0 1212
Valóban nem ismertem a követelményeket, és azóta sem ismerem, de már akkor is láttam normális kiadványt, és én végzősként nem voltam képes olyat készíteni, főleg azért, mert nem állt rendelkezésre olyan gép és program, amivel azt meg lehetett volna csinálni. Ha elolvasnád, amit írtam, akkor azt is láthatnád, hogy próbálkoztam a DOS-os Word-del, de vacaknak találtam, és feladtam a próbálkozást. Ahhoz meg rohadtul nem volt kedvem, hogy mással írassam meg (azt, aminek fogalmam sem volt, hogy pontosan mit is kéne tartalmazni, bár lett volna lehetőségem arra, hogy másokét átnézzem), mint ahogy ahhoz sem, hogy úgy adjam be, hogy a maximum formázás annyi, hogy nagybetűvel kezdődnek a mondatok, illetve ezen kívül legfeljebb egy indent vagy word wrap funkciót tudok használni. Arról nem is beszélve, hogy normális nyomtatót nem is láttam az öt év alatt. Amikor - 2 évvel később - megláttam az első lézernyomtatót, azt hittem, hogy az fénymásoló. Te talán szívesen adnál be egy dolgozatot egy DOS + mátrixnyomtatós hardcopy minőségben? Mert ha nem, akkor talán inkább zárjuk le ezt a témát!
Előzmény: treff2 (1211)