jenőúr Creative Commons License 2007.06.14 0 0 140
"Talán annyi, hogy az igényszint növekedés szerintem mindig igazodni fog az össztársadalom tűrőképességéhez, mert azért az eltartottak is érzékelik, hogy hol a határ."

Nem igazodik, és nem tudják hogy hol a határ. A segélyezettek igen nagy része itt az ország boldogtalanabbik felén (Szabolcs) vadiúj autóval jár. Az autót nem elég megvenni, sok vonzata van még, benzin, gépjármüadó, kötelező biztositás, stb. Múltkor láttam egy érdekes jelenetet, egyik polgármesteri hivatalban rá akarták boritani az asztalt az ügyintézőnőre, mert megvonták a szocsegélyt. A megvonás oka az volt hogy szegény segélyezett új autót vett, amit a gonosz, rasszista, árpádsávos, náci, jobbos ügyintézőnő nagy értékű vagyontárgynak mert minősíteni! Bizonyám, ilyen gonoszságok történnek kishazánkban!

Nem beszélve arról, hogy egy másik szegény segélyezett vett egy plazmatévét hitelre, és mikor nem fizetett, a gonosz multi felszólitást merészelt küldeni neki hogy fizessen!
Tudjátok hogy felment szegény ember vérnyomása? És mekkora erőfeszitésbe került kettétépni azt a gonosz, gádzsó szimbólumokkal teleirt papirost? Ejej, ez már a rasszizmus csúcsa!
Előzmény: b.viridis (35)