Rodostó Creative Commons License 2007.06.13 0 0 652

Sziasztok!

 

Hogy az ostromgép témát erősítsem, felteszem ide a skorpióm képét.

 

 

Két vesszőt lő ki, s bár még vannak rajta javítani valók, jó kis szerkezet lett.

 

A Duna-ünnepén (valamikor júliusban) lehet, hogy be is mutatom, ha úgy alakul, mindenkit szeretettel várok. Szívesen mennék, mert megtudtam, hogy lesz ott még valaki, aki épített egy kővető gépet. És lesznek római hajók is. Ha összejön, Kareszt is meghívom (egyelőre nem tudom, legalább a szállítást kifizetik-e).

 

(Valamivel le kéne súlyoznom az állványt hátul. Majd megnézem, alkalmas lenne-e valamelyik nehezék, amiket életem során elhasznált mosógépekből szedtem ki. )

 

Kedves Kínai!

Köszönöm az adatokat (úgylátszik összetévesztettem László Mihály urat, de mintha azt hallottam volna, hogy gyomai). Teljes támogatásom a honlapnak, mint reménybeli hajómakettező. Jövőre nagyon szeretném elkápráztatni a csapatot a hajómmal, de ehhez alighanem némi segítségre lesz szükségem. Jut is eszembe, Pintér művektől kérdeztem ugyan, de erre nem válaszoltak, kit tudnál ajánlani a topicban, vagy a ti oldalatokon, aki elmagyarázza nekem a gőzgéphez tartozó szelepeket, pl. hogy az irányváltó hogyan váltja az irányt. Én nem gőzhajót, de dugattyús meghajtást tervezek, s bár elég egyedi lesz, nem tudnék minden alkatrészt itthon megcsinálni. Előre is kösz a segítséget.

 

Gábor!

Szerintem az a júni 24, Városliget, nem valós adat. Most több helyen olvastam a versenynaptárat, Kínai jóvoltából is, és úgy láttam, idén már nincs több városligeti helyszín.

 

Üdvözlet mindekinek

 

Laci

Előzmény: Káldi G. (651)