Frank Drummer Creative Commons License 2007.06.12 0 0 40341

Hi,

A szabályok bár megszegjük őket keretet adnak. Mindenki ugyanazon a pályán fog menni, Te, Péter, én.... azaz mindenkinek csak 58km lesz a táv. Azaz kb 1-2km rövidebb az előírtnál, de mi van ha nincs megfelelpően beállítva a km óra amivel mérték? Előírja a szabály, hogy hitelesíteni kell és csak hitelesített mérővel lehet a pálya hosszát lemérni? Nem. Akkor felesleges ezen tipródni, rajtad kívülálló dolog, nem vagy rá hatással, nem a te felelősséged. Ezzel nem azt mondom nem kell vele foglalkozni, de mint versenyő szerintem energiát/figyelmet von el.

Mint UCI bíró javaslom írj egy hivatalos levelet a MMTBSZSZ-nek, vettesd fel mindenkép egy elnökségi napirendi pontjának, hogy hivatalból választ adjanak. Kíváncsi vagyok a válaszra. Ja. Javasold, hogy csak hitelesített órával mérjenek, a táv mellé adják meg, milyen óra volt, milyen kerékátmérő volt megadva, milyen külső volt a bringán. Csak a pontosság kedvéért. Pl.: írja elő az MMTBSZSZ a versenyszervezőknek, hogy csak Polar S720i-vel lehet mérni, 2,1-es Conti Explorerrl, 3.5bar nyomáson, 2020mm-es kerékármérőre beállítva. :-)

Ha fekete-fehéren nézem, akkor lehet az rendező azt mondja vagy 58km vagy semmi, mert nem tudott engedélyt kapni az utvolnalra, hisz he nem tévedek rendszerint vmi nemzeti park, természetvédelmi területen tekerünk, s hivatalosan hazánkban sehol nem lehet erdőben bringázni.

Üdv,

FD

Előzmény: olipapa (40339)