BoBoYSA Creative Commons License 2007.06.12 0 0 182

Pár napig vidéken voltam.

Köszönöm a segítséget, nagyon szépen jár a 2408 napi fél perc alatt van  sietése. Az állításnál valóban zavaró a fog hiány, de egyik irányba hajtva nem érezni. Azért kicserélném ha van donor, de egy hibátlan másikból nem venném ki, mert nincs személyes kötődésem az órához.

Viszont a sérült 2416 -os hoz vidéken prólálok donort keresgélni, az órások kedvesek, de ha van is nekik letagadják, (az nekik nem üzlet, hogy 1-2 ezresért adadajanak egy donort). Bár alig-alig van aki még javít. Amit látom hogy még javítanak az ingaórák, asztali órák, meg érzeli okokból zsebórák. Nem igazán tudják az árat elkérni.

A mágnesezésről visszavonom a tanaimat, mert többszörre sem sikerült egy jól láthatóan mágnesezett Pobeda rugóját az újításommal helyrehozni. A demagnetizálót meg 15e környékén láttam árulni. Még nem adom fel a barkácsolást, mert láttam tegnap Cegléden egy öregnél egy nagy váltóáramú tekercset, abba tette a mágneses dolgait.

Viszont másfél órás küzdelemmel sikerült kivennem a bele tört csavart az Unitas-ból. Végül egy vágást sikerül belekoptatni a csavarba rajztűvel, meg miegymással, és csavarhúzóval kihajtani.

Előzmény: APT (181)