oldman2 Creative Commons License 2007.06.10 0 0 1613

 Motoros sztorid volt már? Én egyszer az M 3-ason hazafelé olyan esőbe kerültem, hogy 50 m-nél messzebb nem lehetett látni. Kénytelen voltam beállni egy előttem haladó kamion ikerkerekének a nyomvályujába, és a sodorvonalat követni olyan 60 Km-en keresztül.

 

 Közben egykettő bőrig áztam, és rámjött a pisilhetnék. De nem ám a kellemes rögtönbepisilek érzés, hanem a szúrós-nyilalós görcsölés a hólyagomban, és mindenhol a környékén. Eleinte vonakodtam a gondolattól, de néhány km múlva elhatároztam, hogy kiengedem menet közben, mert már fájt.

 

  És itt jött a meglepi. Ülve sehogyan sem boldogultam. Az ülő helyzet kiválóan rásegített a záróizmomra. Felálni a százas tempó miatt nem tudtam. Próbáltam kissé mocorogni az ülésen, de akkor meg kiszaladtam az első kerekemnél már csak 10 cm széles vízmentes nyomból. Az úttesten hömpölygő víz egy pillanat alatt 20km/h-val csökkentette a tempómat. Mintha valami puhának mentem volna. Alig tudtam vissza motorcsónakozni a nyomba.

 

  Így aztán az út hátralévő részét azzal töltöttem, hogy próbáltam csak ülve engedni, nyomni, lazítani, valami nedveset produkálni, de nem ment. Kénytelen voltam már hazaérve, normál körülmények között kiengedni.

 

  Bogaraknak volt múltkor egy jó ötlete, mégpedig az, hogy ha egy történet kitalált, vagy kiszínezett, azt azért írjuk oda. Tehát: A történetben a kamion rendszámát, és a motorom színét elferdítettem, a többi, amit írtam, színigaz.

 

  Ismerős házaspár bizonytalan időpontra meghívott kerékpártúrára. Azonnal lelkesen rábólintottam, és már nagyon készülök rá. A csajnak, amint már többször észrevettem, óránként kell pisilnie...