tinktura Creative Commons License 2007.06.09 0 0 3019

Kedves kézilabda szerető szurkolók!

Sajnos a mai vezetőség nem tudott (vagy nem akart) egy különbuszt indítani mind a B-középnek, mind a maradék sima szurkolóknak. Ez egy nem sportszerű magatartás. Saját pénzünkön át fogunk menni buzdítani a csapatot, de ez mindennek az alja. Kérdem én, aki most a hétvégi mérkőzésre az utazásra kiadom a pénzt, kinek adom ki?

Holpnak? Janónak? Kárászinak? Kinek? Szívesen adnám ki a megyei kötődésű játékosoknak és vagy vezetőnek vagy edzőnek. A mostani vezetőségben talán Holp lehet az, aki beismeri, hogy mennyi pénzt vettek el a kézilabdától. Mert Ignéczy és Kárászi már fél éve csak rejtegetik és dugdossák saját vállakozásukba a kézilabda pénzét. Kedves Nagy László! Ön játékvezető és kézilabda szerető. Mint alpolgármester, miért nem tud rendet rakni a csapat házatáján?Kérem, legalább Ön tegyen valamit, hogy városunknak ismét egy olyan kézilabda csapata legyen, amire büszkék lehetünk mi szurkolók és mi városlakók.

A régi csapat (Krasznij, Jankovics, Kerekes, Kun, Lencsés, Medve, Tóth E. a teljesség igénye nélkül) tudott hozni egy remek színvonalat és országos hírnevet, akkor keressük a most még szunnyadó, vagy kiforratlan kincseket a kézilabda terén. Nézzük meg, hogy itt, Nyíregyházán kik azok a tehetséges játékosok, és leendő vezetők, akik vissza tudják és akarják állítani a csapat hírnevét.