ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.08 0 0 275
2007. június 8., P 06:39 ( Utolsó módosítás: 2007. június 8., P 06:42 )

Veretes eredményért Vecsésre

Tuzsér - Nem lehet a Tuzsérral kikukoricázni. Legalábbis nem érdemes. Mert bár az NB II-es futballcsapat az elmúlt hetekben többször felsült, legutóbbi fellépésén a Makón állt bosszút, amelyet csúnyán elkalapált – Az ősszel lejátszott Vecsés elleni mérkőzés tudósítása. [.pdf - 50KB]

A sima győzelem mellett a mutatott produkció is virágos jókedvet teremtett a Tisza-parti öltözőben. No persze, az aktuális vecsési összecsapás nem ígérkezik móka-kacagásnak, de ki tudja: talán ismét maradandót alakít a negyedik helyen táborozó újonc.

– A Vecsés hat meccs óta veretlen, ez a tény jelzi erejét és a jelenlegi formájáról is árulkodik – elmélkedett Brekk János, a Tuzsér edzője. – Természetesen bennünket is feldobott a Makó elleni siker, főként a játék minősége tetszett, ennek láttán optimistán tekintek a következő feladatra. Kedvező eredmény elérésben reménykedem, nekünk ugyanis nincs vesztenivalónk, ahogy mondani szokás: mi csak nyerhetünk ezen a találkozón.

Titkon abban bízunk, hogy elképzelésünk szerint alakul a forduló, ebben az esetben akár a dobogóért küzdhetünk a zárókörben. Ennyire előre azonban még nem tervezünk, egyébként is a Tuzsér már most messze jobban szerepelt annál, mint azt előzetesen bárki gondolta volna. A csapat összetételén nincs okunk változtatni, viszont a szerkezeten valamelyest módosítunk, némiképp óvatosabb taktikával lépünk pályára, szombaton a védekezésre nagyobb figyelmet szentelünk.

- Koncz Tibor -

Forrás: szon.hu