oldman2 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 1606

 " Arról nem is beszélve, hogy 1 csajnak a tartogatós mozdulatai- wáááááááááááááá.. felállt rajtam minden. "

 Sokáig agyaltam rajt, elmondjam-e, de megosztom veled, mert ily szépeket írsz.

 Láttam igazi  PISITÁNCOT , kb fél óra hosszan. Csinos kolléganőm, térdig érő szoknyában, a kijáratnál köszönt el a kedves meghívottaktól. Állhatott volna szépen, nyugodtan, de ehelyett tipegett-topogott, emelgette a lábát, lépett jobbra, lépett balra. 

Elkezdtem figyelni. Ritmusos tánczene szólt, ha vendég közelített, tánclépésekkel álcázta a sürgető pisilhetnéket. Két vendég közt pedig maradt a hagyományos combösszeszorításnál. Sűrűn követték egymást a távozók, ez Őt odaragasztotta a helyére, és én elgyönyörködtem benne, mert nagyon jól táncolt.

 Fényképezőt elővettem, és vártam: a vendégek fogynak el előbb, vagy az erő a hólyagzáró gyűrűsizomból.  Úgy helyezkedtem, hogy  egyetlen csepp is megcsillanjon a kövezeten, és látható legyen a fotón. Amint sejtitek, megszakadt a távozók sora, ez meg abban a pillanatban elviharzott pisilni. A fotónak meg lőttek.

 

Másik volt cégnél, ahol a leány nem tudott elmozdulni a kassza mellől, és kimentem hozzá dumálni, mert már ismertem elég jól, rögtön azzal kezdte, itt helyben összepisili magát, ha nem jön a váltás. Combösszeszorítás, elkínzott arc, pisitánc,minden volt. Végül felkiáltott: -jujj, bement! És ENGEM kért meg, nézzem már meg, nem-e látszik nagyon!!! Mély levegőt vettem, körüljártam a csajt, mondtam, semmi. Terpeszbe állt, és kérdezte: így látszik? 20 forintos nagyságú folt volt a farmerján mindössze, mondtam, ez hazáig megszárad, ha nem enged hozzá. Pont jött a váltás, és elrohant pisilni.

 ja, nem unjátok...?