Csajjj Creative Commons License 2007.06.05 0 0 10527

na látom már megint én vagyok porondon!jóvan jóvan!!

Oa,mi az hogy "állítólag"?hát semmi megbízható forrásod nincs ezügyben?ccc...

no tehát: tény a Kobale,Vaisvila,Masiulis és az O'kelley,Stroud,Halimic években eléggé üres volt a csarnok -na jó,az idei évhez képest mindenképp-,így gondoltam pont én kellek ahhoz,h ne legyen már unalmas a B-ben az élet...;)

aztán még az Aleksic-es szezont is ott töltöttem...

abban  szezonban történt a bizonyos fejelős story amit sokat emlegetett Fecó BARÁTUNK bólintott a szeeegény sárgasálú arcába. ekkor a férfikosar fórumán kontárkodva leírtam azon véleményem,hogy mennyire nem is egyezik a "kiafaszomazafecó" gondolkodásmódom az Ő  "keménycsávó" szemléletével(nagyjából ez volt a lényeg)...ennek eredményeképp kaptam az ívet rendesen a szimpatizánsaitól,hogy hol is voltam én 63-ban,vagy mikor(:))) )meg ehhez hasonlók. már ránézésre se vagyok az az összeroppanós fajta,szóval a téma annyira nem viselt meg,így azt a szezont még a B-ben töltöttük együtt - kb. 3 méterre egymástól.

aztán talán a tavalyi Tv-s debreceni meccsen tört meg a jég,mikor személyesen jött oda Fecó egy baráti kézfogással. elfogadtam -MER JÓFEJ VAGYOK!ÉS SZERÉNY!:)) és ki hinné,hogy azóta annyira "eldurvult" a helyzet,hogy most a bajnokság győzelmének ünneplése közepette még egy futólagos ölelést is megeresztettünk!(AZTACIRKUSZT!)

persze ezután rögtön meg is jegyeztük,h ezt egyikünk se gondolta volna és mennyire durva,hogy mire nem képes egy bajnoki cím...

szóval csak FIGYELJETEK!odabasz a nagy haverság!!:))