23 negedi Creative Commons License 2007.06.05 0 0 23539

üdv a topicban,

Én többmindent láttam amik legalábbis érdekesek voltak, nem állitom egyik esetről sem, hogy idegen űrhajó volt de érdekes esetek voltak. Hogy miért nem mernek az emberek beszélni ha esetleg láttak valamit, arra az az egyik lehetséges válasz amit irtál, tehát félnek, hogy nevetségessé válnak. 

Egy érdekes eset amit láttam. Nem tudom, hogy itt leirtam - e, nem emlékszem, de mielőtt bárki azt mondaná, hogy most találtam ki, komolyan mondom, hogy NEM!

92, v. 93 nyarán a Balaton északi partján Nem messze Tihanytól, de még előtte, ahol nyaralunk, ott történt egy nyári este, hogy észak felől megjelent egy nagy fehér csilllag, ami egy - két mp. múlva szembe ért velem, de akkor már egy szürke, nem nagy, ovális alakú tárgy látszott. Hangja nem volt.

Érdekes, hogy a két formája között, tehát amikor közeledettt, és csillagból "átváltoztozott" szürke oválissá, közben volt egy - két másodperc amikor nem látszott. Persze lehet, hogy csak azért mert olyan szögben haladt, hogy én nem láthattam. Egyébként tiszta idő volt, nem volt beborulva. 

A tetején mintha két lámpa látszott volna, nem repülőgép volt, mert nem volt szárnya! Kondenzcsíkot nem húzott maga után. Sajnos néhány mp. múlva egy jegenye fa mögött eltűnt.

"láttál-e már ufót látott embert?"

Létezik a fórumban egy ilyen cimű topic.

Előzmény: Törölt nick (23538)