Anlori Creative Commons License 2007.06.04 0 0 23

Sziasztok!

Régen nem voltam itt.Álmos szépen fejlődik.Már hívásra bejön( főleg, ha szobában van) és figyel a fütyülésre a leg meglepőpp, hogy jön is.Az éjszakát is végig alussza, persze csak akkor ha velünk alhat.:)Olyan mint egy kis gyerek.Múlt héten megkaptuk első oltásunkat, nem is sirtunk ám.Nagyon ügyes volt.Már nagyok vagyunk ám , 1710g és hét hetesek.Nem tudom, hogy mi lesz vele, mert itt szeretnék maradni az egyetemen.Szeretném, ha felvennének doktori képzésre, mert akkor Álmossal lehetek, nem kell munkát kajtatnom és még fizut is kapnék itt ,ami szép kis kezdő fizu lenne.A tartása megoldott lenne, mert a párommal van egy közös tanyánk ahol akkora helye lehet amekkorát akarunk.A tanárom fixa ideálja, hogy szabadon engedje őket jövőre,de szerintem ez halott ötlet.Az eltés farkasokat sem engedték szélnek.Nem akar elvállalni a doktori képzés idejére így kétséges, hogy nálam maradhat-e Álmos.De én mindent megteszek érte, mert nagyon megviselné szerintem egy új falkába kerülés.A rotikat meg minket tekint A FALKÁNAk és így érzi szerintem jól magát.Most röviden :) csak ennyi.

Előzmény: Tima2 (22)