turtur Creative Commons License 2007.06.04 0 0 208

Egyetértek a kívánságoddal.

 

Ha bármikor a kezembe kaptam volna bármilyen anyagot, már régen olvashatnád. Így csak jótanácsom van:

Detre úr - de ő fenyegetések hatására elállt a kiadástól

Tutsek úr - Kiszely István felesége írta a demokratás cikket

Schütz úr - továbbra is az akadémiai könyvtárban

 

Ezen kívül természetesen számos más lehetőség is van (és ne vedd gonoszkodásnak): expedíció Örményországba, Iránba. Többeknek ez eddig nem sikerült, talán neked igen. Egy biztos, örmény középkorászok, történészek, nyelvészek és papok nélkül nem kelnék útra. De Tutsek és Detre nélkül sem szívesen, különbena vécébe sem engednek be, érted? Kérdés továbbá, hogy az Akadémia kémen kívül képes lenne-e bárkit delegálni? :))) (ez vicc volt)

 

Az iráni kutatás megszervezése más szempontból is sürgető lenne. Ha a nyugati vadbarbárok valóban letakarítják Iránt a térképről, akkor ott azután nem lesz mit keresni. Mivel Iránban minden örmény kolostort Szurb Khács-nak (Szent Kereszt - gondolom ezt bírod követni) neveznek, és úgy 130 van belőlük, Detre nélkül úgysem találod meg az igazit.

 

Az általad kíván csapat:

 

16 fő, teljes dokumentációs stáb, 200 millió Ft. 2 év turkálás, aztán meglátjuk. Kiadás, TV, dokumentáció, utóélet + 200 millió. Dologi kiadás +300 millió. Eddig az örményekről még nem is esett szó. Bevállalni valamit, könyvtárat, helyreállítást, stb. + 300 millió.

 

Én is azt mondom, ideje lenne. Neked van ennyi pénzed? Mert tényleg ideje lenne.

Előzmény: Qedrák (207)