Most ment el a vendégünk.
Lányok, én soha többet nem fözöm a töltött paprikát vízben és utána sürítem be sok rántással, hanem mindjárt paradicsomlében teszem fel föni. ISTENI LETT!!!!! Nem hiányzott belöle a rántás egyáltalán!!!!
A Rigó Jancsinak hatalmas sikere volt, egyáltalán nem édes, geil, nagyon eteti magát. Többször sütöm ezentúl ha vendéget várok, az tuti!!!!
Kriszti, csak bátorítani tudlak, hajrá!!! Megéri és tényleg nem ördöngös!!! Szorgalmasak voltatok ma, le a kalappal elöttetek, hozzá még a kis rakoncátlan kutyusok is, el is hiszem, hogy fáradt vagy!
Andi, ez az eperfesztivál nem semmi, de jó, hogy megmutattad a képeket!
Ildikó, végre látlak a topikon, nagyon sajnálom, hogy nem jöttél el hozzám a minitalira, annyira örültünk volna Rolikának, hogy nem igaz! Hatalmasat nött, már egészen nagy fiú lett, a hintát is kiüli. Anyóssal kitartást kivánok, gondolom, hogy nem könnyü, azt ne hagyd, hogy ellened hergelje a párodat!!!!!!!!!! Próbálj vele baromi kedves lenni, még ha sokszor nehezedre esik is. Gondolom, hogy nem Benned van a hiba!!!
Nelli, végre "látlak":))) Juti bátyját mindjárt fel is hívom, pillanatnyilag szalma, kicsit dumcsizom vele;) Jutinak meg add át légyszíves a puszimat!
Most Alexet várom, már farkas éhes, megetetem aztán becsomagolok holnapra neki a paprikából az irodába és megyünk végre a lakásába. Viszem a gépemet, fotózok kicsit.
Kelemes délutánt Mindenkinek!