ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.01 0 0 269
2007. június 1., P 10:08 ( Utolsó módosítás: 2007. június 1., P 10:08 )

Feltámadna a Tuzsér

Három elvesztett bajnoki után a Makót fogadja a Tisza-parti csapat vasárnap 18 órától.

A makói hagyma hatásával vetekszik a tuzséri futballcsapat elmúlt három mérkőzése: csípi a szurkolók szemét. A nemrég még a dobogós pozícióért küzdő Tisza-parti együttes a Baktalórántháza, a Jászapáti és a Szolnok ellen is vesztett, így kilenc pont elillant.

– Az alsó- és a felsőházban egyaránt ádáz a harc a pontokért. Nekünk egyszerűen sikerélményre van szükségünk. Bízom a játékosokban, és abban, hogy átérzik a helyzetet, és sokat tesznek a győzelemért – reménykedett Brekk János, a tuzsériak vezetőedzője. – Természetesen nincs hurráhangulat a csapatnál, de becsületesen edzenek a fiúk, minden alapunk megvan arra, hogy betervezzük a három pontot. Ellenfelünk a pontlevonás miatt három pontra van a kiesőzónától. A Makó valószínűleg alapvetően a döntetlen megszerzésére rendezkedik be, és a kontrajátékra épít, éppen ezért nehéz lesz ellenük futballozni. Egy hete négyen hiányoztak, közülük ezúttal csak a sérült Babjakra nem számíthatok, Baka, Dancs és Csobán viszont rendelkezésre áll. Jó lenne, ha győztes csapatba térnének vissza!


Hajráznak
Távolodóban a dobogó a tuzsériak számára. A 6. helyen állnak 42 ponttal, a 3. helyezett Orosházával szemben négy pont a távolság. A Makó elleni derbi után Vecsésen vendégszerepelnek, a záróforduban pedig éppen az Orosházát fogadják.
A labdarúgó NB II. Keleti csoportjában vasárnap 18 órától hazai környezetben a Makó ellen térhetnek vissza a régi kerékvágásba Dancsék.

- Ladányi Tóth Lajos -

Forrás: szon.hu