Némi vitába keveredtünk páran a KÁELEF nevű userrel a Fegyverek, Emberek, Félelmek c. fórumban a Gázpisztoly topicban.
Nem kívánom különösebben minősíteni a stílusát, hozzáállását, egyikünk sem volt épp ártatlan a kialakult helyzetben.
Még azt is elfogadhatónak tartom, hogy rohant az 'óvónénihez' nevezett személy, hiszen évek óta ismerem, tudom, hogy ez a stílusa.
Ami meglepett, hogy a moderátor - aki eljárt az ügyben - úgy intézkedett, hogy fel nem merült benne, vajon igazat mondott-e KÁELEF, nem győződött meg róla, valóban olyan szinten meg lett sértve (vagy meg lett-e egyáltalán) a Fórum szabályzata vagy KÁELEF személye, hogy a teljes kitiltás jöhet szóba csak, mint retorzió, ehelyett egyből kitiltott véglegesen a TELJES Technika és Használata fórumból harmad-negyedmagammal.
Aztán valószínűleg feltűnhetett valami a Moderátornak is, és - finomítva a helyzet élét - kirakta 1 hétre magát KÁELEFET is (amit reklamál is ezerrel a nevezett tag).
A problémám az, hogy - egyrészt - nem valótlant állítottam a nevezett KÁELEFről, hanem egy másik fórumban (a HWSW fórumában) leírt postjának linkjét másoltam be (ami azóta is ott van, megtekinthető), másrészt pedig egészen egyszerűen felháborítónak tartom, hogy azért, mert ez az ember valótlant állított, amikor a törlésünket kérte, ezért az index fórumának jelentős részéből kitiltást kapjak.
Ha megnézik a regisztrációmat, alapító tagja vagyok ezzel a nickkel az index fórumának (meg az ezt 'megelőző' internettonak is), SOHA nem kaptam még kitiltást a fórumból, okot sem szolgáltattam rá sohasem, mert egyszerűen nem szokásom.
Kérem, járjanak el, hogy visszakapjam a Technika és Használata c. fórumban az írásjogot, hiszen egyrészt SEMMI ROSSZAT nem tettem ott, másrészt pedig digitális fényképezésből élek, és a digitális fotós topicokra napi szinten szükségem van.
Egye fene, a Fegyverek, Emberek, Félelmek fórumból maradjak kitiltva, nem zavar, ezzel a ... emberrel úgysem kívánok többet hozzászólást váltani.
Előre is köszönöm ODAFIGYELŐ intézkedésüket.
Macika