ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.29 0 0 266
2007. május 29., K 11:47 ( Utolsó módosítás: 2007. május 29., K 11:47 )

Tuzséron valami megváltozott

Tuzsér - Nagy zavar van a fejekben, a játékosokat inkább már a jövő foglalkoztatja, ennek is köszönhető, hogy az Erdért SE elvesztette legutóbbi három bajnoki mérkőzését, így szombaton a Szolnok ellenit is.

Amikor már úgy tűnt megragad a tuzséri futballcsapat a labdarúgó NB II. dobogóján, akkor jött egy hullámvölgy, amely immár három mérkőzés óta tart. A szolnoki volt az újonccsapat zsinórban elszenvedett harmadik veresége, és közel öt év után az első olyan mérkőzése, amikor Révész Attila nem foglalt helyet az Erdért SE kispadján.

– Kétségtelen, valami megváltozott a csapat körül az utóbbi napokban, nagy a zavar a fejekben, úgy tűnik, a Tuzsér elvesztette azt, amitől Tuzsér volt – ecsetelte a helyzetet nem is annyira a hét végi 2–0-ás vereség, hanem inkább a gárda hétköznapjai kapcsán Brekk János edző. – Korábban sem voltunk mi jobbak, mint a többi csapat, de az egységünknek köszönhetően sok nehézségen úrrá tudtunk lenni. Révész Attila távozásával sok a kérdőjel a fejekben, a játékosok is inkább azzal foglalkoznak, hogy mit hoz majd a jövő, mi lesz a csapat és az egyének sorsa. Ugyanakkor én ígéretet tettem arra, hogy a hátralévő három meccset a legjobb tudásom szerint befejezem, és csak utána foglalkozunk a jövővel. Bízom benne, hogy legalább a két hazai meccsünk megnyerésére képes lesz a gárda.

- Bodnár Tibor -

Forrás: szon.hu