Superb_ Creative Commons License 2007.05.28 0 0 641

Inkább azt nehéz elfogadni, hogy a világ mindig ilyen volt vagy még rosszabb. Jó lenne kapaszkodni valami régmúlt szép korszakba - minden mítoszban megtalálható - amikor jobb volt, amikor az emberek nem ellenségeskedtek, a gyerekek nem voltak tiszteletlenek szüleikkel, a kamaszok nem lázadtak, nem voltak háborúk stb. És egyáltalán mindenki biokaját evett, a családok együtt éltek nagy boldogságban.

 

Na, ilyen korszak sohasem volt vagy ha igen az nem emberekből állt.

Az aids - pestis hasonlat megállja a helyét, nixon szerintem meg béna volt és fecsegett abba bukott bele: amit ő és emberei tettek azóta és előtte is a politikai gyakorlat szerves része volt az USA-ban.

 

A tv pedig nem (csak) hülyít de odateszi a háborúk képét a szobádba (egy átlagos hírműsor erre képes ma már). A többi a te dolgod. Ma már az amerikaiak többsége sem támogatja az iraki akciót, kérdés hogyan jönnek ki onnan. (ennyi pénzért olcsóbban is létrehozhatnak egy iszlám államot ott hehehe)

 

Ha már itt tartunk, sajnos Kőnig parancsnok és bush harci stratégiája  elég hasonló: először lőni kell, aztán lehet indítani a sasokat, hogy azok is lőjenek. Elnézést, ez ON topic lett... :))))

Előzmény: eolomea (640)