eolomea Creative Commons License 2007.05.28 0 0 640
Ami talan kiesik a kepbol, az a tendencia - pl. most is megvan a mi korunk pestise, ami viszont csak terjed es terjed es terjed... (Pl. Afrikaban hamarosan nem marad tobb ember, mint a harmad lakossag - csak eppen ez tovabb fog romlani.)

Nixon a hazugsagba es illegalis tenykedesebe bukott bele - ami apro gyerekes csinyteves volt a mostani arcatlan felrevezetesekhez kepest.

Az, hogy az emberek tajekozodtabbak, mint azelott, tevedes - az atlagembernek [az emeberiseg 90-95%] iszonyatosan beszult a vilagkepe. Pl. Eszak-Amerikaban szinte azt hiszik, nincsen is mas kontinens a vilagon - a szappanoperak es sport bambulasa kozott senkinek az eszebe sem jut, hogy olyan, mint "vilag", letezik (errol persze a politikusok is gondoskodnak). A TV szazszor annyit hulyit, mint ismeretet ad - a tajekoztatas pedig nem mas, mint felrevezetes.

Ha lattal mostani amerikai filmet, akkor meggyozodhettel, hogy a haborut most is hosies helytallaskent allitjak be. Eszak-Amerikaban nem hazafi az, aki nem "Support Our Troops". Soha ilyen nephulyites nem ment (pl. "demokracia"-kent eladni azt, ami nem mas, mint kontroll, diktatura es profit-termeles [= rablas].)

A globalis felmelegedes pedig bizonyitott - es ez sokkal rosszabb lesz, pl. amint a kinaiak [stb.] elkezdik a bringajukat szep ovatosan autora cserelni.

SEmmi jo nem szarmazik abbol, hogy ugy gondolkodunk, mint az a pofa, aki leesett a 10. emeletrol, es a szinjteket elhagyva optimistan mondogatja: "meg mindig nincs' semmi bajom, meg mindig nincs semmi bajom..."

Előzmény: Superb_ (639)