Orltran_ Creative Commons License 2007.05.28 0 0 7322

SPOILER veszély!

 

Mi? Venomot korrektül sikerült megjeleníteni? Háát, nem tom, nekem a képregényekből mindig az volt a benyomásom, h venom egy nagydarab ösztönlény, aki beszélni alig tud, nem pedig az, hogy venom egy cingár, nagyfejű, szexuális identitászavarokkal küzdő csevejgép. Kicsit pont az ellentétes képet adja, mint a képregényben. Volt, ahol rendesen kacarásztam rajta (meg úgy az egész filmen), ő volt a mélypont, pedig egész addig abban reménykedtem, hogy nadehátha venom, majd ő megmenti. De nem, csak leírhatatlan mélységekbe taszította.

Kirsten kérdése már izlés dolog, részemről mindig megdöbbenve meredtem a vászonra, mikor Peter előadta a ki ez a jó nő szöveget, mert nem tudtam kiről beszél :)

Nekem az egész film az év csalódása volt, a vége meg nevetséges.

Amikor homokember nekiáll előadni, hogy jaj, nem akartalak ám bántani, az valami hihetetlen. 5 perccel előtte éppen agyonverte, aztán meg jön az én vagyok a jófiú, jajdeszeretlek szöveg. Legalább a játékban, ami a film alapján készült, aszondja, h venom elrabolta a lányát, azért ütötte verte pókembert. Az legalább valami magyarázat, itt meg szimplán tudathasadása van, ami nem lenne baj, csak Peter ne nyalná be :)

Na, mind1, siralmas. Első 2-t imádtam, ezt meg el fogom feledni, remélem.

 

Előzmény: Thomas_ (7317)