rnagy8 Creative Commons License 2007.05.26 0 0 9485
Na, mára kész lett a klímán! Kopp-kopp.. :-)
A Samsung küldött új kültérit a zajos helyett. Kérdeztem a klímást, hogy nem mondták-e mi lehet a baja, de nem mondták meg neki se csak adtak egy másikat. Annyit beismertek, hogy találkoztak már ilyen jelenséggel, és feltünően nyugodtan biztosították a cserét. Ergó nem egyedi az esetem a hangosan pulzáló klímával.
Szóval most nagy a boldogság, hűt ahogy kell (és fűt is, muszáj volt kipróbálni a szerelés végén) és elfogadható a hangja. A szomszédnak is, mert direkt felentem hozzá, kikérni a véleményét. Ő szólt az előzőnél, hogy az nem lesz jó, illő volt most kikérnem a véleményét. Azt mondta így már ok, áldása rá, használjam egészséggel. :-)
Amíg nem olvasok el még több ellenérvet itt a hagyományos klíma ellen (inverterest magsztalva) addig nagyon bírom. Nincs hőingadozás az aktív és a passzív üzem közt, direkt figyeltem digit hömérővel. Nincs bepárásodás se (a páratartalmat is követem) amikor a kültéri nem megy, szóval a néhánnyal előttem szóló kolléga tünetei nem a hagyományos klíma miatt vannak, hanem ott valami egyedi hiba van...
Ez szerintem jó.

reflekt! Ne add fel, addig nyaggasd a klímásokat amíg jót nem hoznak. Még az olcsó katgóriásnak se szabad a gyereket sírásig megijesztenie.
Előzmény: reflekt (9484)