uemese Creative Commons License 2007.05.25 0 0 221
Hát bocs mindenkitől, ha rosszat szóltam, nem gondoltam, hogy ilyen reakciót váltok ki.
Nem kell meggyőzni, hogy 160.000 ft nem sok a repjegyre, mert valóban nem sok, kivéve ha kicsit többért komplett nyaralást kapok.
Korábban is leírtam már, hogy nem magyar irodával utazunk (soha), mivel irreális áraik vannak. Több mint a duplája mint a német irodáknál. Németországba pedig messze nem egy vagyon kijutni, ezt spec. tapasztalatból tudom, mivel havi rendszerességgel utazom Dortmund és Pest között. (Hollandiában tanulok, és dortmundból nagyon olcsó hazajutni..)
20.000 ft-ért simán ki lehet menni, (és visszajönni) Dortmundba/Düsszeldorfba, kicsit többért Münsterbe (persze fapadossal) onnan pedig csak válogatni kell az ajánlatok közül.
Egészen pontosan 740 euróba került fejenként két hét 4 csillagos szállodában, all inclusive, és nem last minute.
Az hogy ott még elkültöttünk kirándulásokra x összeget, az nem változik mindegy milyen szervezéssel mész.
SMN, tényleg elég kötözködőnek érzem a hozzászólásod. Először is nem légitársaságról beszéltem, hanem komplett utazásról. És korábban amikor leírtam ugyan ezeket, akkor voltak akik megkerestek privátban, és nekik is elküldtem az irodákat, akikkel eddig a Karibi térségben voltam. Nem titok, főleg nem amikor az interneten bármit meg lehet találni, ha valaki szeretne olcsóbban, a magyar áraknál sokkal reálisabb összegért utazni..
De teljesen mindegy, nem hiszem hogy nekem kellene magyarázkodnom, csak mert szerintem semmi értelme 160.000-t kiadni repülőjegyre (még ha az nem is sok) ha 200.000-ért komplett nyaralást kapsz, transzferekkel, szállodával, all inclusive..
Nem is értem miért kellett így nekem esni, és bizonygatni, hogy mekkora baromságot mondtam, mintha legalább is a heliocentrikus világkép elméletét hazudtoltam volna meg..
És lehet hogy adott körülmények között nektek az 1.6 millió remek ár volt, mert ez elégítette ki az igényeiteket, és akkor nem volt sok. De annyit fogadj el, még ha Kanári szigetekhez mérjük is, közel fele ennyiből is simán meg lehet szervezni négy főnek egy dominikai utat.
Előzmény: SMN (220)