thb
Szerintem nem voltál hülye ebből is látszik, hogy mennyire máshogy gondolkodunk és kiderült, hogy van akinek nem okoz gondot a szerszám könnyeztetése kantáros cuccban és van akinek igen és van olyan is, aki így is úgy is használja. Rendben van ez így és ha mész nacit venni, már fogod tudni mit-hová tegyél és mit hogyan próbálj ki annak érdekében, hogy neked a legmegfelelőbb jusson. Ebből a szempontból érdemes a decathlonba menni és próbálgatni, mert ott a fülkében nyugodtan pózolhatsz is a kutya nem figyel rád, ellenben egy kisebb kerósboltban, ahol vagy rádumálnak vagy attól függően éppen milyen kedve van, vagy melyik stílusú nadrágot propagálja az eladó. (itt a kantáros álá kantár nélküli kérdést lehet eldönteni inkább. A decathlon-os btwin cuccok nem tudom hol vannak minőségben, bár lassan én is kipróbálom egyik-másik fajtát, igaz azok inkább lazább kerékpáros rövidnadrágok lesznek, mint a passzos, nyúlos kerékpárnadrágok...)
Az a lényeg, hogy neked legyen jó, minden a helyén és kényelmesen legyen, aztán majd 1 év múlva te is fogod érezni, hogy most rábasztál a cuccra, vagy jól döntöttél...(ld. nomad-ot)
Szerintem kantáros vagy kantár nélküli az a fontos, hogy ne lötyögjön (mert akkor kidörzsöl), de ne is legyen túl szoros (szerszám bánja). Egy nagyon picit nyúlni fog (fontos, hogy ne 60 fokos vízbe mosodjon, hanem inkább kézmeleg), de inkább a benne lévő betét lapul, törik be inkább, mint maga az anyag nyúlik. Próbálgassál pár méretet és meg fogod lelni a megfelelőt... ;)