Tima2 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 17

Spuri Koma tesója, de neki valószínűleg új gazdája lesz. Amúgy szerintem sokkal ragaszkodóbb és kedvesebb, mint Koma. Az első napon nagyon félénken viselkedett nálam, nem annyira vagány, mint Koma volt, de most már több mint 1 hete nálam lakik, kinyílt, sokkal jobban kifejezi az örömét, mint Koma.

Ha hazamegyek a munkából és meghallja a hangomat, már sirdogál, ha benyúlok a ketrecbe, akkor aztán olyan sírás-rívás-nyüszögésbe kezd, hogy csak na.

Ilyenkor lehet a legtöbbet simogatni, ilyenkor nagyon örül, csak sír és finoman harapdál és rúgkapál a lábaival.

Amúgy a simogatást nem kedveli, illetve nem igényli annyira, mint pl. egy kölyökkutya. Ha bemegyek a szobába, ahonnan ki van zárva és x idő után visszamegyek hozzá, akkor is látványosan örömködik.

De néha próbálgatja az erejét és jól lábon harap, meg megtépdesi a kezemet, na ilyenkor bundán ragadom és megy vissza büntibe a helyére.

Amúgy csak finoman, játékosan harap.

Tegnap kivittem pórázon  a kertbe. Azt hittem, nagyon meg fog ijedni, ehelyett hihetetlen mód élvezte, nem zavarta  nagyon a póráz sem, csak néha akarta bekapni. Ásott a homokban, macskát kergetett, felült a komposztáló dobra, mindezt úgy, hogy Leó állandóan a nyomunkban volt és nagggyon meg szerette volna szaglászni, amit én nagggyon nem engedtem meg.

Előzmény: amarok0 (15)