Nem egészen. Az én pókomnál a fej és a tor része kisebb volt mint a potrohi rész.A fej/tor rész nyúlt és laposabb a hátsó rész viszont kerek labdaszerű és mintha hólyagos lenne (de ebben nem vagyok egészen biztos),de nem peték voltak a testén hanem olyan volt mintha belölről nőnének kifelé (de az is lehet hogy sűrűbb szőr borította mint ahogy Én gonolom és csak a szőr formája tréfált meg ezzel)
Ezen a pókon sok a világos folt és a hátán is tale van világos figurákkal, az enyémen viszont a potruhán semmi színeltérés tök sötét barna.A lábain két eltérő árnyalatú barna csík.
Igaz ez a képen sajnos nem igazán vehető ki, de szerintem ha jobban megnézitek akkor esetleg észre vehető. Próbáltam azóta felidézni magamba a méretét és vonalzó melett rekonstruálni :) Hát arra a következtetésre jutottam, hogy az 5cm az enyhén kevés lenne a 10 pedig hát nem tudom lehet hogy picit sok. De sokat túloztam szerintem.
Engem az egészben az zavar ha más országból érkeztek hozzánk, 30m alatt 2db volt belőlük akkor az azt jelentené szerintem hogy nem is olyan kicsi a darabszám belőlük. Ez pedig azt jelentené, hogy inkább magyar fajta mint sem külföldi. A cég már létezik '98 óta és azóta kapunk szállítmányt Ausztráliától kezdve, Francia o. és a Japóktól is. Tehát kicsit kibővül ezáltal a kör.
Nagyot nevetnék viszont ha kiderülne hogy szegényke egy ártatlan magyar pókfajta lenne :)