eMM Creative Commons License 2007.05.21 0 0 44
lopcsányi fegyenc az életben nem fog magától lemondani még akkor sem ha rádől a parlament.Erre jó esélye van mert olyanokat szól hogy ihaj.
Íme az egyik legújabb gyöngyszem a csótányi nyenyenc megint rossz oldalon olvasta a törikönyvet.

A Deport'56 "Kolombusz" Gyurcsányról
2007-05-20. 18:27:31

„Hányan hittek Kolombusznak, hányan hitték, hogy meg lehet találni az új világot?” – kérdezte Gyurcsány Ferenc a Magyar Szocialista Párt országos választmányi ülésén. Majd meg is válaszolta: „A cél előtt talán már csak ő maga.” Az 56-os Deportálások Tényfeltáró Bizottsága (DEPORT-’56) szerint a miniszterelnök ezzel a hasonlattal elárulta, hogy Magyarország hajóját a vakvilágba kormányozza.

A hasonlat ugyanis azon a hamis feltételezésen alapul, mintha Kolombusz Amerikát – azaz egy új világot – indult volna felfedezni, és azt meg is találta, annak ellenére, hogy már társai sem hittek neki. Tanulság: higgyünk hát neki, és fenntartás nélkül kövessük. Ezen a gondolatmeneten alapul egy blog bejegyzés is, miszerint: Mit fedezhetett volna fel Kolombusz, ha Amerika útját nem állja?

Ezzel szemben, mint jól tudjuk, Kolombusz nem egy új világot akart felfedezni, hanem Indiába akart eljutni. Közben óriási szerencséje volt, hogy közbe jött Amerika, mert ha nem ez történik, akkor elpusztulnak.

Visszatérve Gyurcsány Ferencre, és Kolombusz-hasonlatára, abból az derül ki, hogy amit ő kerget, abba belepusztulhatunk, hacsak nem történik velünk is valami csoda, és nem botlunk bele egy „Amerikába”.

Budapest, 2007. május 20.

dr. Szerdahelyi Szabolcs
a DEPORT-’56 elnöke
Előzmény: Tegnap Tyinko (39)