Alfrédi Creative Commons License 2007.05.21 0 0 133

Szia Kedves Elvike!

 

Itt vagyok, csak közben éppen megjavítottam a távolmaradási rekordomat.

Persze, hogy nem önszántamból tettem, csakhát olyan volt az életem már, akár egy bohózat.

Ha igaz, most több időm lesz mindenre, és hasonlóan fogok talán élni, mint egy normális ember. 

Én nincs több rekord kisérlet....   :)

 

Na és persze köszi, hogy hiányoltál, Elvike.  Jól esett!

 

A múltkoriban, mikor kipróbáltad a záróizom nyitvatartást azt tapasztaltad, hogy nem érzel semmi különöset.

OK, vegyük sorba!

Először is, mikor pisilés után így tudsz maradni, akkor csakis csupa "csendes" , finom dogokat érezhetsz, tehát semmiképpen sem lesz olyan heves, erős érzésben részed, mint mikor elélvezel. Nem, ez egészen más. Ez olyan ellazult, kellemes kitárulkozó érzés, olyan furán izgató, amit máshoz nem igazán lehet hasonlítani.  

Persze lehet, hogy a dolog nem mindenkinél egyformán válik be, de többektől is hallottam, olvastam, hogy működik.

Gyere, próbáljuk meg újra, jó!?

 

Arra gondolok, hogy talán azért nem éreztél semmi érdekeset, mert a záróizmod a pisilés útán azonnal visszazárt, ahogyan kell, hiszen ez a dolga, ilyen a beidegzése. Meg is kérdezted, hogyan lehet érezni, hogy nyitva van-e még az izom?. - Hát nem könnyü megkülönböztetni a kettőt, de ha jó figyelsz azért észreveszed a  különbséget, ami kb csak annyi, hogy ha zárva van, akkor nem érzel semmit (hiszen ez az izom alaphelyzete), ha pedig nyitva, akkor viszont érzel valami keveset és (kitaláltad?) valami kellemeset.

 

Hogyan tarthatod nyitva az izmodat?

 

- Mikor pisilsz, akkor még biztosan nyitva van, hiszen különben nem is jönne a pisi. :)

A pisilés végefelé gyengülni kezd a sugár, majd hirtelen már csak csordogálásba megy át. Az izom természetesen ebben a pillanatban is még nyitva van.

Na most figyelj! Ne a megszokott módon fejezd be a pisilést, mert akkor a csorgás végén az izom autómatikusan és észrevétlenül vissza fog zárni!

Tégy úgy, mintha még mindig lenne kiüriteni való pisi. A pisi persze abbamarad, legfeljebb még egy-egy csepp fog kicsepegni belőled. - És ez a lényeg! Ugyanis, ameddig csepeg még ki a pisi, addig még nyitva vagy. Mikor már nem tud jönni - mert a hólyagod teljesen kiürült - akkor is tégy úgy, mintha még lenne mit kipisilni, és képzeld azt, hogy még igenis folyik a pisi! Ekkor is még nyitva lesz a záróizmod. :)

Ha elég sokáig (pár percig) sikerül így tartanod (előszőr még úgysem megy), akkor azt is fogod tapasztalni, hogy egy-két csepp pisi időnként végiggördűl némi kellemes érzés kiséretében végig a húgycsövedben, és ki-kicsepeg belőle. Ennek az az egyszerü magyarázata, hogy a vesében termelődő vizelet a hólyagba folyik, de nem marad meg benne, hiszen nincs ami elzárja a kijáratot, és akár a kihúzott dugójú kádból a víz, az azonnal kifolyik, kicsöpög belőle. Megtehetnénk akár azt is, hogy

végig így hagyjuk és akkor folyamatosan csöpögnénk, mint egy.......?

De elég ebből 5 perc. Nem is lenne egészséges több.

 

Szóval próbáld még ki, és akkor hátha.....

 

És nem csak azért érdemes, mert kellemes, hanem mert ezáltal jobban tudod majd irányítani az izom ellazítást - összehúzódást.

 

Most eszembe jútott egy 4 éves sztori. Ha jól belegondolok, akkor kifekszek a röhögéstől. Legközelebb elmesélem. Jó?

 

Most búcsuzom. És ígyekszek hamar jönni.

 

Szia Elvike!

 

Előzmény: Elvie (132)