hsdpabubo Creative Commons License 2007.05.20 0 0 102

Mindkét probléma előfordult és sajnos nagyon gyakran és a max. sebesség is csak 1.8 MBPs! Terméktámogatás meg Magyarországon természetesen semmi! Ezért döntöttünk a Novatel 3.6-os kártyája mellett amivel azóta sem volt semmilyen probléma, Pannonos SIM-el használjuk!

A Pannon szolgáltatása most valóban igen kedvező áron érhető el, de biztosan tudod, hogy ez a kedvezményes havidíj csak fél évig érvényes azután pedig tutira felemelik és akkor már nem biztos, hogy az! Én a helyedben nem írnék alá 2 év hűségnyilatkozatot a Huawei kártyájáért (főleg nem az ismert problémák miatt) hanem inkább vennék egy független modemet (én itt vettem: www.mobilx.hu/webaruhaz) és csak egy SIM kártyát a Pannontól! Ebben az esetben nem kell aláírnod a 2 évet, és a fél éves havidíj kedvezmény ugyanúgy jár, de a fél év végén, vagy bármikor felmondhatod a szolgáltatást és válthatsz egy másikra vagy akár egy másik szolgáltatóra is! Az új előfizető úgyis mindig értékesebb mint a meglévő!

Valóban vonzó ajánlat a 0 Ft-os modem ár, de szerintem a "szabadság" az többet ér nála, főleg ha azt nézem, hogy ez a piac és vele együtt az ajánlatok is igen gyorsan fognak változni az elkövetkezendő hetekben, hónapokban és ha van egy jó független eszközöd akkor kihasználhatod a legjobb lehetőségeket! Itt már nincs jelentősége a GSM számnak mint a mobiloknál volt, mert ugyebár azt úgysem adod meg senkinek :)

Előzmény: mgy (101)