Ha majd lesz új választás, akkor lesz alternatíva...2006- ban volt választás. Akkor volt alternatíva?
Addig minek?Azért, mert nem mindenki hívő. Van, aki credo quia absurdum est, de ezzel szemben sokan azért hisznek, mert hihető. A "nem jó ez így" bizonyos számú ciklus után unalmas. Az emberben felmerül óhatatlanul, hogy jó, rendben, de akkor hogyan jó? Tudom, de nem mondom meg, bibibííí! Hja, ha csak így nem! :-)
Most mindenki csőcselék, aki nem ért egyet a kormány döntéseivel...Érdekes, én sokkal nem értek egyet, de még senki nem mondta rám, hogy csőcselék lennék. Vajon miért? Esetleg azért, mert nem gyújtogattam tévészékházat, nem randalíroztam Budapesten, nem szartam tele a Kossuth teret? Hja, ha neked az ilyesmi tetszik, akkor én kérek elnézést!
Különben is: mióta szükséges egy ellenzéknek programot alkotnia?Nem szükséges, mint ahogyan értelmesen beszéni sem, alternatívákat, józan ellenérveket felsorakoztatnia sem.
De csodálkoznia sem szükséges, amikor a soron következő választáson akkorát szopik, mint egy közepes malac.