snapszmester
2007.05.19
|
|
0 0
4614
|
A cukor/pálinka arány kémiai számítás szerint értendő, teljes kierjesztéssel és desz. veszteséggel gyügyütt és 1kg/1 L 50%-os alkoholra. Ez biztos, hogy mit kapsz belőle az más kérdés. A cefrédből ezek szerint nem lett pálinka, habár az ősziből kevés szokott lenni. 100/5-tel már elégedett szoktam lenni, máséból. Nekem még nem volt őszibarack cefrém. Volt itt borász, aki tudja, hogy készül az aszu bor. Az aszu törkölyt kimossák borral és alaposan kipréselik, tehát nem sok cukor és aroma marad benne. Ebből kevesebb pálinka lesz mint a normál törkölyből, tehát jóval drágább. Szerintem átverés a cimkézés, de az ár-érték arány ennél a legjobb. |
Előzmény: aleksz27 (4613)
|
|