oldman2 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 1415

Szevasz peelóta! "...itt sok minden igaz lehet. "  Mire gondolsz pontosan? Hogy a hozzászólók neveket, helyszíneket, esetleg körülményeket megváltoztatnak, az érthetö , ezzel biztosan egyetértessz. Valami súlyosabb csúsztatásra  gyanakszol? Én magam elég naív vagyok, hiszem, hogy mindannyian többé-kevésbé őszintén írunk a dolgainkról. Ha nem ilyesmire gondoltál, akkor csak félreértés a részemről.

 

 Más. Végigolvastam a pisis fórumok hozzászólásait, és az a szörnyű gyanúm, hogy a női hozzászólók aránya a valós arányt tükrözi pisiszex imádó férfiak és nők között. Feltételezve persze, hogy ugyanannyi százalék nő nem keres  rá az interneten, mint férfi. Mert nem hiszem, hogy van olyan nő, aki idetalál, érdekli a dolog, és mégis csak anonym olvasó marad. Az sem számít, aki megtalálta pisis párját, hiszen ő egy pisis hapsit lefoglak. Az arány ugyanaz.

 Vígasz a számunkra, hogy egy bizonyos, hagyományos szexet  "népszerűsítő ", eléggé kultúrált és széles látókörű magazinban olvastam: a perverziók között a pisiszexnek van a legnagyobb rajongótábora

  Csakhát jó férfitársaságban vagányabb elmesélni azt, hogy húztam a haját a ribancnak, miközben szopattam, mint azt, hogy nyalás közben lepisilt, és élveztem.

    

Előzmény: Törölt nick (1414)