Eavit Creative Commons License 2007.05.16 0 0 7593
látom. nekem nem kell bemutatni. sajnos a vénafalam annak elenére, hogy nem eszem zsírosat, nem dohányzom, újabban még rendszeresen sportolok is 1-2 órát naponta, elég szarok. azaz minden vérvételnél legalább ekkora, vagy nagyobb haematomát, jobb esetben sima kék foltot szerzek. és úgy, hogy totál ügyesen csinálják.

a beszúrást nem is érzem, de utána szinte szét akar robbanni a karom, eléggé fáj. pedig nem kéne.

úgyhogy én mindig marha nagy emátiával veszem a vért az állatokból, és van is, hogy cseszegetnek a szaksegédek, hogy mit tökörészek, de olyankor midnig letorkolom őket, hogy én nem fogom összevissza szúrkodni, keresgélni a vénát ha nem muszáj, csak akkor szúrom meg, ha biztos vagyok a dolgomban. általában finnyáskodnak, mert nekik 1-2 perccel tovább kell tartani az állatot. de ha én veszek vért két ember elég egy állathoz, mert nem ugranak ki a kezemből. (kivéve ha köcsög bunkó kezelhetetlen dögök).

amúgy nálam a friss hír az, hogy két napja bockó megölt egy udvarunkba betévedt macskát.
5 másodperc alatt lerendezte. igazából a amcska sokkot kapott, mert ahogy meghallottam a verekedés zajait, lerohantam, de akkor már egy agonizáló, elhalkuló szívverésű, elfekvő állatot találtam, külsérelmi nyomok nélkül. szóval legalább piszokhamar vége lett.

bockó 24 órán keresztül büntetésben volt, jól el is vertem, de aztán nagyon megbántam, mert gyűlölök ilyen szigorú lenni hozzá. nagyon el volt kenődve, érezte, hogy nagy a haragom, nekem meg a szívem szakadt bele ahogy láttam nem mer odajönni hozzám...
remélem azért megjegyzi magának. nem szeretném macskagyilkosnak becézni.

egyébként kiskora óta küzdök vele a macskák jogaiért. az én két macskámat nem bántja, csak kergeti. a múltkor kiszaaldt az utcára és találkozott egy macskával, azt sem bántotta, csak csóválta a farkát neki, meg nézte, de ha a amcska elkezdett volna rohanni, utánaveti magát abban biztos vagyok. de ahogy visszahívtam simán visszajött. benne van a terrier patkányozó vérében a macskahajkurászás. ezt is profi módon rendezte le.

sajnos pontosan tudom hogy vadászatra a terrier kölyköket úgy választják ki, még szopós korukban, hogy macskával próbáltatják. amelyik megy a macskára, vagy ugatja, még pindúr korában, az a jó kutya. és nyilván ez szelekciós előny.

szóval sajnálom, hogy nagyon megvertem, mert a macska is elkövetett pár hibát. egyáltalán mit keresett az udvarban?? bockónak meg a vérében van.... füles pl. nem vett részt semmiben. meg se próbálta soha. nem érdeklik a amcskák sőt míg nem volt nálam bocó füles rendszeresen a amcskákkal aludt.
Előzmény: Gombócartúrné (7592)