pint Creative Commons License 2007.05.15 0 0 36582
hát, egymás iránt ilyen közönyös falkát még nem láttam. tulajdonképpen a "csoporton" belüli kommunikáció elenyésző.

de úgy őszintén, ebben a topikban mit vártál? ép elmével a relativitáselméletet cáfolni nem lehet. lehet feszegetni a határait, lehet alkotni alternatív elméletet, de cáfolni valamit, ami praktikus gyakorlattá vált, és még eddig mindig bevált ... ilyet csak bomlott elme lehet képes. ez olyan, mint megcáfolni a pitagorasz tételt, vagy a kémia alapjait.

ez a topik az őrültek egymásnak helyeselő gyűjtőhelye lenne, ahol bomlott elmék dícsérnék egymás "elméleteit", amik saját maguknak, és a többi crank elméletnek is ellentmondanak. na meg a józan észnek. persze nem fejtenék ki az elméleteiket, azt nem szokták. csak a rel.elm "hibáit" sorolnák, meg hogy az ő elméletük sokkal jobb. a betévedő tudatlan meginogna, hogy talán mégis valami baj lehet a modern fizikával, ha ezek itt mind azt mondják, és senki nem cáfolja meg őket. és hát biztos okosak is, ha van nekik saját elméletük.

de szerencsére van néhány képzettebb, normális ember, aki ezt nem hagyja. így egy nagy sárbirkózás lesz belőle, de legalább nem maradnak az őrület szavai kommentár nélkül.
Előzmény: cíprian (36580)