Ja, még kihagytam néhányat.
Újpest: Közepes. Nem rossz, de valami miatt nem költöznék oda.
Káposztásmegyer: Szép hely, csendes, zöldövezeti, de nagyon messze van, a közelekedési szempontból nagyon rossz, fél órát kell utaznod, amire kiérnél, ráadásul minden ritkán jár arra felé. Az olyan, mint egy külön álló település. Viszont a házak tetszenek, szépek.
Újpalota: Ott laktam 8 évet. Szerettem, mert minden volt ott, sok volt a barátom, osztálytársam, de magát a lakótelepet nem annyira szerettem, mert az is minden féle emberkékkel tele van.
XVI. ker. lakótelep: a 10. emeletes része az elég borzasztó, de a Centenáriumi lakótelep az szép.
Angyalföld: A régi bérházas része még mai napig is eléggé lepukkant, hiába épülnek ott új építésű házak, a környék akkor is lehangoló, borzasztó
Lakótelep: A Béke téri valamint a Reitter és a Gömb utcai lakótelep nem rossz. Vizafogó az aranyos kis lakótelep.
Kelenföld: Vannak jó része és rossz része. Meg kell nézni a helyet, amikor nézünk lakást.
Őrmező: Szép, de közelekedésileg olyan, mint pl. Gazdagrét.
Végül Kispest, Wekerle: Túlzottan drága. A földszinti lakások vizesednek, nedvesednek, nincsenek leszigetelve, némelyik ház eléggé el van hanyagolva, a telep elég szürkének és lehangolónak néz ki, olyan, mint egy kihalt kopár telep. Nekem nem jön be.