Törölt nick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 669
Azért amiket felsoroltál eléggé változatos árazásúak, a Pók utcai lakótelep pl. köszönőviszonyban sincs a Kőbányával...

Hát nézd, amit én tudok mondani:

Békásmegyer: vannak jobb és rosszabb részei is, körültekintően kell választani. Ki a Duna felőli részre esküszik, ki a másik oldalra. Elég messze van, csúcsidőn kívül nem igazán jó a közlekedés, a HÉV nem erölteti meg magát hogy túl sűrűn járjon. Sok a lerobbant ház, alkeszekkel, lecsúszottakkal, de a fejlődés jelei is itt-ott érezhetőek.

Pók utca: ún. elitlakótelep, ennek megfelelő árakkal. Előnye hogy utolsók között épült, szép környezetben van, nagyon sok a 4 emeletes ház, közel a Duna, parkos. Itt egy nagyobb panelért simán elkérnek 18-20 milliót is (amiért már újépítésűt lehet venni). Kis lyuk: 9-10 millió. Hátránya: a Szentendrei felé eső lakások zajosak, a telepen semmi élet (kb. van két db. közért meg kisboltok szenvednek a ház aljában), viszont ha nem a HÉV felé eső részen vagy, akkor szar a közlekedés - 106-os busz jár, csúcsidőben sem túl sűrűn. Az árát megkérik ugyan, de kezd ez is lepusztulni itt-ott.

Kőbánya: a nagyon gáztól kezdve a tűrhetőig minden van, az Újhegyi rész tényleg jó, de háza válogatja. Anno ezeket a lakásokat nem éppen a krémnek osztogatták, úgyhogy "olyan" tud lenni sok ház lakóközössége. (Ez Békásra is igaz, de kisebb mértékben.). Közlekedés jó, de a Kőbánya-Kispest metróállomás esténként nem a legjobb hely.

Gazdagrét: elég drága, de igényes, sok a panelprogramos ház (ez nagyon fontos, ilyet próbálj venni), jó a levegő, ellenben szintén nem a legjobb a közlekedés, főleg reggel autóval.

A belváros meg megint más tészta. Azzal érdemes tisztában lenni, hogy melyik lakótelep mikor épült, és kiknek osztogatták, nagyon sokat elárul.

Előzmény: Devil23 (668)