Drtty Creative Commons License 2007.05.14 0 0 29

Május 1-én a sándorfalvi fiatalok egy új sportlétesítménnyel lettek gazdagabbák. Nagyszerű rendezvény keretében átadták településünk új létesítményét a Széchenyi Udvart, egy remek deszkás és körkori pályával.

A rendezvény is nagyon jól sikerült köszönhetően a szervezőknek, jó volt a hangosítás, remekül szerepeltek a zenekarok. A rutinos (több fesztiválon már kiválóan szerepelt) rockzenekar a Stroke nyitott, majd az ifjú tehetségek a Sun Of The Beach állt színpadra. Az estét lezáró nagyszerű Minor-buli előtt egy igazi dobos jam-et élvezhettünk (melynek polgármesterünk is aktív résztvevője volt), négy dobos plusz basszus és billentyű a színpadon.

Jól érezte magát gyerek,  felnőtt ezen a délutánon, estén.

 

Kicsit keserű szájízzel olvastam viszont a legújabb Kisbíró, a rendezvényről szóló beszámolóját. Szerintem alapvető dolog lett volna legalább megemlíteni a fellépő összes zenekart, valamint esetleg megköszönni a hangosítást biztosító lelkes embereknek, akik a fellépésükkel a rendezvény hangosításával támogatták az ifjúsági udvar megnyitó rendezvényét.