Taksoft Creative Commons License 2007.05.13 0 0 1346
Sziasztok!
Nekiálltam a GSA-nak a hétvégén végre. Az elejét bontottam meg, és a csomagtartó belső borítását kezdtem el leszerelni.
Elől levettem a homlokfalat (egész egyszerű volt), az index-helyzetjelzőkkel szívtam egy kicsit csak, meg a fényszóróknál szakadtak le az ujjaim, mire végigtekertem az állítócsavarokat... A foncsorok bombasztikus állapotban vannak, az üveg mindkettőről lejár (az aljuk, de ki lehetett fordítani, és belenézni, annyira). Levettem az első lököst, nem volt még komolyan törve, a poliuretán betét ép. A jobb oldalon popszegecsekkel volt felrakva, azt lefúrtam a másik oldalon a gyári csavaros megoldás maradványával küzdöttem meg. Az első összekötőt nem akartam már levenni, ezért inkább lebontottam a két sárvédőt. Kicsit megszívtam az ajtónál lévő felső csavarral, mert a garázsban nem tudtam rendesen kinyitni az ajtókat, és így igen nehéz volt kitekerni, a bal oldalon az alsót is csak feszegetve, kicsit kinyírva a tartólemezt tudtam levenni. Egyébként igen rozsdás, és törött az az oldal, szóval nem gond, cserés. A másik oldal jóval egyszerűbb volt.
Jobb a helyzet, mint gondoltam, a doblemezen az alsó részeken kell javítani, a jobb oldalon kell csak a felső szögletben. Mindkettőnél újra kell építeni az éleket (ahova a ragasztót kell belekenni), de jobb, mint vártam. A csomagtartónál csak a belső burkolatokat szedtem le, csak egy 15cm*5cm lyuk van, egész elől alul a jobb oldalon. Kicsit meggyűlt a bajom az ülés oldalelemeinek leszerelésével, ezért aztán a hátsó automata övet sem tudtam végül leszerelni, meg nem is volt 17-es dugókulcsom, az pedig oda elkelt volna...
A csomagtérben találtam egy kis darab fekete műbőr burkolatot, azt elhoztam, veszek majd ugyanolyat, és újjáépítem a borítást, ha már kész a lakatolás majd.
Kicsit ücsörögtem az anyósülésen (pihenésből), és nagyon tetszik az autó. Hogy olyan magas a váltóbox, az üléshelyzet, az egész felépítés. Sajnos valószínűleg nem lesz kész a nyár végére, ahogy szerettem volna, viszont talán nem is annyira rossz a helyzet, mint régebben gondoltam.