kicsinap Creative Commons License 2007.05.13 0 0 164

Tényleg nagyon aranyos, jó ez a keret!

Mi mondjuk pont világoskéket választottunk, nekem úgy tűnt, hogy minél kevésbé feltűnőbb a szín, valahoyg annál természetesebb a hatás.

 

Na az van, hogy 1-es tényleg, de ahogyan elmagyarázták ehhez tul. hozzáadódik a cílinder, ami 1,25, a kettő együtt 2,25. Az 1-est kinőheti, bár nem valószínű, és inkább az a valószínűbb, hogy romlani fog, különösen kamaszkorban, de a cylinder az nem kinőhető, az egy fénytörési hiba ezzel született, és így is lesz.

Én amúgy 9 évesen 0,5-el és 1-el kezdtem, és most tartok 5,5-nél mindkettőn. Úgy tűnik, hogy megállt a romlás, legalábbis 5 éve nem változott már a dioptria.

 

És persze nagyobb tragédiák is vannak, de mindenkinek a maga baja fáj.:-) És mondom, igazából ezek a folyamatos problémák derülnek ki. És amikor neki éppen nem derül ki semmi, akkor meg Áronnak van baja. És közben meg a két végigizgult terhesség, a vetélés, a koraszülés meg ilyesmik.:-) És ehhez jön, hogy iszonyat aggódós vagyok.:-)

 

Amúgy gratula a harmadik babához, én is nagyon szeretnék, de be vagyok tojva, hogy még addig sem sikerülne bent tartani, mint Áront.

Előzmény: Angiszeged (161)