Némakertész:) Creative Commons License 2007.05.13 0 0 637
na jó:D

szóval, van egy kis cserép, amit befestesz, rá szem meg kis fagolyó (festett orrocska), lehet a szem is festett, vagy ragasztott.
filc anyagot kb. háromszögre vágsz (a sapi fazonjától függ), és ragpisztollyan végigragasztod a cserépen, meg aztán összeragasztod és kész a sapi. Lehajtod és megcsavarod, hogy aranyosan álljon, és átszúrod rajta a fényképtartót (így vettem készen) mármint a drótkötélen csipeszt, perzse lehetne csinálni is, de nekem szokás szerint időproblémás vászhelyzet volt.
és én vettem még kicsi színes fagyöngyöket, amiket a sapira varrogattam (3-4 darabot sapinként) bojt helyett, de ez lehet csengőcske is vagy fonalbojtocska.
és kész:) mehet bele a kép

OFF
a hozzátartozó sztori, előző nap meg kellett írnom az összes bizit,gondoltam, majd utána megcsinálom a 25 darab manócskát - addigra lett meg minden hozzávaló, és még a design is csak fejben volt meg. de délután kiderült, hogy az egyik kolléganőm bajban van, ezért még megírtuk neki - ketten - az összes bizijét, törzskönyvét, naplót lezártuk stb. , szóval, mire rendezte az életét, kész volt az ő osztályának cucca is... ekkor a többiek véletlenül rájöttek (elszóltam egy fél mondatot véletlenül), hogy nekem még manógyártás van, ezért mind segítettek, szabtak nekem, meg az egyik vacsit csinált, amíg mi festéket kevertünk, szóval manufaktúrában éjfélre készen lettünk, aztán én reggel korán felkeltem , hogy a bojtgyöngyöket odavarrjam ...:) de örültek nekik az igazi manócskáim :D
ON
bocs, hogy hosszú......
Előzmény: 36évi (635)