mydear Creative Commons License 2007.05.13 0 0 919

 

Picikém, Cseh István senkire sem lőtt rá. Sem egy, sem két kézzel, sem sem a jobbal, sem a ballal. A mennyezetbe lőtt, meg a vagyonőr mellé, hogy átadja a fegyverét.

Az első mondatodban említett történetet nyilván egy akciófilmben láttad, mert a valóságban egy kommandós által szíven lőtt ember nem hadonászik baltával.

Ez most nem matiné, mint a társad is akciófilmektől és vígjátékoktól okos.

Tudod, itt az történt, hogy Cs. I.-t valaki halálra ítélte és kivégeztette.

Kár a próbálkozásokért, mert ez történt. Legjobb esetben is csak azzal menthető az akció, hogy a fickó öngyilkos akart lenni, bár erre nem volt bizonyíthatóan alapos oka. Sokan élnek olyan elkeserítő és reménytelen helyzetben, mint ő élt. Sőt, még nehezebb körülmények között.

Egyébként te mit gondolsz, egy valaki lőtt bele hatot, vagy aki csak belépett, az lőtt egyet, merthogy állítólag egyetlen életfontosságú szerve sem maradt éppen?

Ezt azért volna fontos tudni, mert lehet, hogy csak egy ember feje borult el...de ha haté, akkor ugyanaz történt, mint a Madách térnél és másutt is: amelyik kékruhás terrorlegény a földön fekvő mellett elment, az vagy ütött egyet rá, vagy belerúgott.

Ha ez utóbbi történt a bankban, akkor nagyon nagy a baj. Mert akkor ez az egész banda, ahogy van, alkalmatlan.