nagyon_laikus Creative Commons License 2007.05.11 0 0 36419

De hát én érthetőnek tartom a specrelt. Elolvastam az Einstein cikket meg sok mást is amióta először idejöttem és érthetőnek tartom. Én - és ezt nem bántó szándékkal hanem sima tényközlésként mondom - pont a te magyarázataidat nem tartom érthetőnek. Pontosabban szerintem te valamiért nem az adott kérdést magyarázod hanem általam nem követhető logika mentén valami egész mást amit szerinted meg kell érteni hogy az eredeti problémát is meg lehessen. Én meg azt mondom hogy nekem ez a fajta sallang nem kell én az eredeti problémát értem ugy ahogy van és nincs szükségem további számos problémára semmiért.

 

Nekem amugy ez az ábrád világosan azt mutatja hogy az autó rendszerében a villanások koncentrikus köröknek (gömböknek) felelnek meg csak te nem rajzoltad meg őket.  Ezeket a koncentrikus köröket a szaladgáló házak változatos módon részlegesen megakadályozzák a terjedésben de ez nem számit. Csak az számit hogy az autóból induló villanások az autó rendszerében koncentrikusan terjedő gömbök lesznek (mindaddig amig valami egyéb test ami mozog akárhogy meg nem akadályozza ezt és el nem nyeli vagy vissza nem tükrözi a fényt). És pont ezt mondja a specrel meg a többiek is meg hát én is.

 

Te is azt mondod amit rajzolsz vagy te nem azt mondod? Ez a kérdés.

 

Szerintem a villanásoknak megfelelően a fény megy kifelé koncentrikusan táguló "vékony héjú" gömbökben az autóból. A házak meg időnként az utjába szaladnak. Ilyenkor a fény elnyelődik. Amikor éppen nem szalad arra egy ház hanem egy utca szalad arra akkor abba meg bemegy a fény.

 

Nem értem ezért mire kellenek a piros nyilaid.

Előzmény: Gézoo (36397)