Hesler Creative Commons License 2007.05.08 0 0 2982

Tisztelt csakakezi!

Mivel megszólítottam megjegyzéseimmel a jelenlegi alvóvíz ( vezetőség) felkorbácsolása a célom. Sajnos csak a szurkolók reagálnak a feltett kérdésekre. Az írott médiában mélyen hallgat. Az első gondolatodra te is egyett értesz a fizetés és a teljesítmény összefüggésére a kettő a profi világban elválaszthatatlan egymástól. pl.: A sorsdöntő Győr elleni meccsen a nyíregyházi egylet iformácioim szerint mindösszesen 3-szor edzettek, az is holmi lim-lom edzések voltak (uszodai lubickolás, lányokkal való edző meccs). Ilyen vezetőedzői hozzállás nem lehet más az eredmény, mint ami a valóságban megszületett. Ehez a vezetőség az arcát is adta Győr elleni felkészűléshez.És ehez a hozzálláshoz milyen anyagi jutatás jár?!  És ez a vezetőségi hozzállás magyarázat arra a kérdésedre, hogy miért még mindig Janó az edző, mert épp szakmájához értő ezdő ezzel a vezetőséggel a csapat szakmai iránytását nem vállalhatja el.

 

Szeretném, hogy elolvasd az előző hozzászólásaimat, mert az élvonalhoz képest éves lépés hátrányba vannak a nyíregyházi fiatalok az élvonalbeli kulubbokoz képest és én ezen szeretnék változtatni:

 

2007.04.26 (2968)

2007.14.14 (2958)

2007.03.28 (2939)

 

Amennyiben valaki áttanulmányozta ezeket és ha van jobb ötlete a fejlődés és a játék lehetőség biztosítására, akkor légyszíves ossza meg velünk is.