Dulifuli Creative Commons License 2007.05.08 0 0 748
Kedves Dulifuli!
Miért nem csinálsz már egy megfelelelő időfogalmat?

Mert erre nincs szükség. A legtöbb embernek van ilyen, ami meg engem illet, már leírtam, hogy mit tartok annak, főleg azok kedvéért, akik ezt már elvesztették, mert megfertőzte őket a specrel és/vagy más marhaságok.

Mindenki reagál a hozzászólásaidra.... Hogy miért azt nem tudom.

Nem kötelező, akár abba is hagyhatod.

Követelem a választ a kérdésemre:

Remélem, dobbantottál is hozzá! :-)

Miért csak beszélsz arról, hogy a specrel tér és időfogalma nem jó? Miért nem vágod már ki a nagyezüstöt vagy a mennyei tértivevényest?

Valószínűleg azért, mert túlságosan képzetlen vagyok ahhoz, hogy ismerjem ezeket a magasröptű fogalmakat.

Iszugyinak például van egy egész könyve arról, hogy az ekvivalenciaeelv úgy hülyeség, ahogy van. Ő dolgozik azon, amit képvisel. Te meg csak mondod a magadét. Miért? Mit vársz?

Nekem nincsenek meg az eszközeim ahhoz, hogy kidolgozzak egy egész új elméletet (sok esetben csak annyi telik tőlem, hogy a létezőknek észrevegyem a hibáit). Így csak annyit szeretnék elérni, hogy azok, akik esetleg képesek lehetnek rá, vegyék már végre észre, hogy az eddigi elméletek nem helyesek, és jó esetben próbáljanak meg alkotni egy jobbat. Ha ez sikerül, akkor nyugodtan zsebre tehetik az összes dicsőséget, a kivágott nagyezüsttel meg a többivel együtt.
Előzmény: zgyorfi (276)