playmaker Creative Commons License 2007.05.08 0 0 2981

Hajaj, mi van itt!

 

Nem a Komló elleni meccsekre kellene készülni, hanem az "osztályozóra". Azért az szép lenne, ha tavaly augusztusi keretbemutatáskor célként megfogalmazott 5-7. hely (.."de van egy merész álmom") után a csapat kiesne a HARMADIK osztályba!!

 

Máshol ennyi rossz eredmény után mindenkit elzavarnak, itt meg már a hosszabbításról egyezkednek, ha igaz a (rém)hír. Ennyire sok a kidobnivaló pénz??

 

Az utánpótlással az a gond, hogy kevés jó tanuló gyerek akar Nyíregyen továbbtanulni. És ha elmegy, már nem nagyon akar visszajönni (Harsányi G, Pál G, Rácz R, Kurczina Zs, Belányi Z, Tóth T, és ez csak a lista egy kis szelete), vagy nem is akar itt játszani. Megoldás lehetne, ha az ifi is a serdülő csapathoz hasonlóan VÁROSI csapat lenne, heti megfelelő edzésekkel (pálya, edzésszám), és szerződni a srácokkal. Ez azt jelenti, akár anyagilag is áldozni rájuk!! Sokkal többet, mint most!!

De erre nincs esély, hozzá nem értő vezetőkkel, megfelelő támogatás nélkül egy ilyen PROJECT kialakítása, véghezvitele lehetetlen. A Veszprém, Dunaferr, Szeged, Rév miért szedi össze már általános iskolában a gyerekeket az ország szinte minden tájáról? Itt pedig sok tehetség van, csak okosan kelélene irányítani őket.

 

Ezek a gondolatok egy régi kézilabdás vezető gondolatai, aki nem akar semmilyen összeütközésbe kerülni, egy beszélgetés során mondta el. Érdemes lenne megfontolni, megvalósítani....