Holdenem:)
segítettél:)))
(ugyanis vágom a témát, így, hogy leírtad!)
nekem explorer 6-om van, avant browserrel... sima entert nem veszi soremelésnek, VISZONT, tök véletlenül olvastam valahol, hogy shift-enterrel szépen lehet tagolni a mondandót;)) de esküszöm semmi köze nem volt a blogoláshoz annak, ahol ezt olvastam:)
de pont jól jött:))
egyébként már akartam kérdezni, hogy azt hogy csinálod, hogy ennyire termékeny író vagy? vagy csak számomra tűnik úgy?:) én is alkotok amikor csak lehet, de általában egy témában... vírusok:)
bár, gondolom ez már nálad is foglalkozási "ártalom", illetve áldás, hogy mindenről AZ jut eszedbe... a lean:)))
azt viszont őszintén megmondom, hogy maradok a saját szerelmemnél, a six sigmánál:) csak így egyszerűen:)
most titkot árulok el: nem akarok visszamenni a gyárba dolgozni... a munkaidő beosztás enyhén szólva horror egy kisgyerekes családnak... viszont jobban belegondolva nagyon fog hiányozni a sixsigmás pörgés! meg maga a látásmód..
ami gondolom, megegyezik a lean-es látásmóddal, mely szerint ne csak azért járjunk be dolgozni, hogy teljen az idő........
;)
üdv, rita