feketemadár Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4439
Na vazze, ezek a példák a számítógépes játétokról qrva jók :))) Jókat röhögtem rajta. Tudod a sok kockafejű nyüzüge jutott róla eszembe :))) Megnéznék, hogy azt a teljesítményt mikor lennének képesek leadni, mint egy több évig képzett kommandós. Vazze, legtöbbjük egy hegyet nem tudna megmászni :))) Tudod mi a baj. Már megint kicsit az okoskodó civil farbával jöttél elő. Hallottál már stressz alatti ösztönös cselekvésről ? Tudod mi az ? Az -nagy vonalakban- hogy stresszelyzetben (nem azonos azzal amikor a tejbegríz megégeti a nyelved) csak a berögzött dolgok jönnek elő a tudat alattiból. Tehát az amit ezerszer begyakorolt az illető. Ez több ezer fegyver elővételt, célra tartást stb... jelent. Persze iszonyatos fizikai nyomás mellett... Na mindegy. Szóval az a jó számítógépes játékos az életben két beszarás közben semmire nem emlékezne, nemhogy stratégiát okoskodjon ki...

De, a dílernek meg kellett állapítani a személyazonosságát, mert közbiztonsági szempontból szükség volt rá. Erre van jogi lehetőség és van szakmai ok.
És volt értelme, mert ha egy hét múlva bevisznek egy suttyót, hogy az X téren egy Y személyleírású manustól vette azt a drogot amitól szarrá ment az agy, akkor az igazoltatásból, melyet számítógépre rögzítenek, azt is tudni fogják, hogy hiívják az illetőt.
Előzmény: MrJones (4406)