MrJones Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4404
"Eleve ott hibáztál, hogy az információról általában csak akkor derül ki, hogy mennyire volt pontos, amikor az esemény lezajlott."
Nem hibáztam, hanem alapból ideális állapotot feltételeztem, amikor minden egység (beleértve az intelt is) megfelelően működik. El lehet menni a piszlicsáré részletekbe is, csak éppenséggel nem ez volt a feladat. Ezért rövidítettem, és a ráhagyásokat például elintéztem annyival, hogy "(és rugalmas) tervnek".
Nézd, ha az intel szar, akkor addig kell a seggét rugdosni, amíg meg nem tanul megbízható, pontos infókat szolgáltatni. Nem csak a pajzsostól kell a profizmust várni, hanem a művelet minden résztvevőjétől.

Már az sincs rendben, hogy te itten el próbálod várni Minden Idők Összesített Stratégiai Kézikönyvét, de legalább azt ne hiányold a hozzászólásból, ami benne van.
Figyelj jobban, mert a rutinmunka kevés lesz. :)

"Igazából nagyon kevesen alkalmasak rá, mert legtöbbjüket az esetleges sikertelenséget követő szégyen és felelősségre vonás lehetősége teljesen alkalmatlanná teszi a döntésre."

Van, aki az embereit félti, és van, aki a seggét. A kettő közül az egyiket utálom, mint a szart.

"a kérdés csak az, hogy ha mondjuk akkora nyomás alatt kellene ezeket a döntéseket meghoznotok, mint amekkora alatt ezek a minden körülményt (még a polgármestek kiskutyájának bélmozgását is) figyelembe vevő emberek döntenek, akkor megremegne-e a gyomrotok (kezetek) ??? Elárulom igen. Sőt összeszarnátok magatokat."

Elhiszem. És?
Tudod mit? Szarom le a nyomorukat.
Állítólag ugyanis azért ülnek ott, mert ők az alkalmasak rá. Akkor mi a kérdés?
Erre lettek kiképezve, ez a kicsi szívük vágya, hát csinálják és ne nyafogjanak, mint a fürdőskurva, vazeg.
Aki nem bírja a nyomást, az álljon ki, és adja át a helyét egy olyannak, aki bírja.
Aki meg csak a hosszú, barna nyelvének köszönheti, hogy ott ül... nna, azt meg a hátszelével együtt kell kibaszni, mint a taknyot.

A külső szemlélő kisebb alkalmassága a pozíció tulajdonosának alkalmatlanságát csak abban az esetben menti, ha a pozícióra kizárólag kettejük közül lehet választani. Egyéb esetben irreleváns.


"Olyan, aki a konkrét esemény után, a végeremény birtokában, felállítja a verziót. Kicsit hibádzik nem ?"

Ezt az érvelést megeszem a lövöldöző talpas zsarunál (neki ugyanis sokszor tényleg nincs elég ideje a megfelelő szintű döntéselőkészítésre), de nem egy Stratégánál.
Nem mondom, amikor a védelem végleg beomlik, az nem akármilyen érzés.
De odáig egy akkora lehetőségekkel/erőforrásokkal rendelkező stratégának, mint amilyen a rendőrségi, nem szabad eljutni. Nagyon el kell basznia valamit, hogy megtörténjen.

"Mert dönteni kell, jól vagy rosszul, de dönteni. Gyorsan, pontosan, kommunikálhatóan..."
Gyorsaaaan????
Ember, láttál te már StarCraft meccset? Nna, OTT vannak gyors döntések... ahol másodpercek alatt kell csinálnod mindent: fölvonulni-támadni-védekezni-visszavonulni-átcsoportosítani, közben utánpótlást-kitermelést-építkezést folytatni... ahhoz képest az IRL egységek mozgatása-szervezése percekben-tízpercekben-órákban mérhető "tetvészkedés".



"Akik meghozzák azok pedig nem biztos,hogy jó stratégák."

Azt láttuk tavaly, hogy mennyire jók.


"Letettél egy picike elképzelést. Elég szar, de elképzelés. Több, mint a semmi, de nem sokkal."

Ehehehe, húhaaa! És beszótt! :DDDDDD
No, ha megnézed a 4246-ot, akkor megtudod miért hempergek itt a röhögéstől.
Ez azért már tényleg "rendőri teljesítmény", nem?! :D


Tekintély?
Bahh!


"Először is azért mert nem teljesen önálló gondolatokkal, hanem az én gondoltaim (kérdéseim) részbeni cáfolatára épül."

Úgy gondolod, hogy kizárólag te ismerhetsz stratégiai algoritmust, tehát aki hasonló ismereteket mutat, az csak tőled lophat?
LOL. :D

"De ez is valami. Felhasználtál információkat. :)))"

Az előbbi mondatom fényében köszönöm az elismerést. Jó mestereim (például Herbert W. Franke, vagy William Gibson) voltak. ;)
Előzmény: feketemadár (4264)