mydear Creative Commons License 2007.05.06 0 0 720

 

Fülelj, aranyom!

Lehet neked más a véleményed erről az esetről mint nekem, ez nem baj.

De hogy jelzőzöl és minősítgetsz engem az csak az érveid hiányát vagy gyengeségedet igazolja.

Tudod, nem az a baj, hogy nekem mi a véleményem erről a drámáról, ami történt, hanem az, hogy megtörtént. És az, hogy a médiákok ezerrel nyomják a lufikat a "szakszerű" és "határozott" fellépésről meg igyekeznek az illető bűnöző voltát sugallni, mintegy igazolni a megtörtént tragédiát és szokás szerint a felelősséget lerázni a hatalom erőszakszervezetéről, mint a kutya a vizet.

Engedd meg nekem, hogy más lehessen a véleményem, mint a tiéd, jó?

Megígérem, hogy nem feltételezek rólad olyat, hogy nem tudnád elvégezni a rendőr-szakközépet, és nem fogok olyanokat mondani, hogy hülyeségeket beszélsz!

Nyugodtan kiröhöghetsz egyébként, de ettől még nem biztos, hogy igazad is van.

Mellesleg, hol voltak ezek a szakszerűen eljáró, képzett férfiak, amikor a rendőrpalotára rálőtt valaki? Nyolcvan napja nincs eredménye lankadatlan, szakszerű nyomozásnak. Volt már viszont robogó autóból leadott lövések, fekete VW, kerestek fantomkép alapján kézi rajzzal elkészítve(!) 50 évvel korábbi balonba öltözött férfit, aztán a környéken gyanusan sétáló egyént(!), végül egy Volv-ot, o nélkül, sőt, legutóbb a szlovák terroristák is bekerültek. Megy a parasztvakítás teljes gőzzel.

Amikor megszökik egy lótolvaj a BV-ről, akkor fél órán belül lezárják órákra egész Budapestet és nyüzsögnek, mint a sajtkukac. A palota lövése után, éjjel egykor, amikor símán el lehetett volna kapni egy autót, akkor semmit sem tettek.

Neked ez nem furcsa?

Én nem vagyok vevő ezekre a maszlagokra.

Előzmény: Törölt nick (702)