feketemadár Creative Commons License 2007.05.05 0 0 4316
:))) Na ez az, amit olyan sokszor leírtam már. Oké, hogy nem hisztek el feltétel nélkül nekem sem mindent, de a hülyeségeket író, beszélő..médiának sem kell ám ! :)))
Sokan, nagyon sokan a médiából veszik az értesüléseiket és utána vitatkoznak velem(ünk). Persze nem mondom, hogy mi nem tévedhetünk, de talán érdemes ránk is figyelni.
Hogy hozták össze ? Szerintem úgy, hogy valaki félrehallotta a rendőrök rádióforgalmazását: "két pisztolya van..." Erre ő: géppisztolya van...Na, ha géppisztoly, akkor AK-47 :)))

A belső vizsgálat minden kényszerítő eszköz használatot követően van. Jogszabály írja elő. Annál komolyabb paraméterei vannak, minél komolyabb volt az eszköz. A fegyverhasználat a legkomolyabb, aztán a halált okozó meg még ebben is a legleg...
Egyébként olyan esetben, mint a tegnapi, nem csak belső, hanem ügyészségi vizsgálat is indul. Ez a dolgok normális menete, mivel emberek testi épségéről, életéről van (volt) szó, amit jogszabály alapján a rendőr sérthet...de azt ki kell vizsgálni, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelően tette-e.
Előzmény: Törölt nick (4308)