Törölt nick Creative Commons License 2007.05.05 0 0 693

Egyébként én örülök , hogy beírtál ide is , és ne vegye el a kedved , hogy tanár létedre egyből kioktatnak ( de emzolinak ebben igaza van ) , mert te is jól tudod a helyes kifelyezését ennek , sőt ............ !  A szerkentyű amit írsz az én olvasatomban egy forgattyús ház megfelelője , szóval szerintem semmi nem kell hozzá , de azt hiszem ez így nem tökéletes , mert csak szoros belső csappal működik úgy-ahogy , de ha lötyög a csapágyban 1 pár századot már nem fogod be mindíg ugyanúgy  !  Értem az elképzelést és osztom is annyiban ,hogy ami a c.padban 0-ás, berakva ( összehúzás után ) már századokat üt  , nem egyszerű az biztos .  Viszont én nagyon sok f.tengelyt csináltam már és nem mindet lehet egyformán megcsinálni , főleg ami nem gyárilag párban készűlt sonkás ,hanem már cserélt az egyik része ,na ott már csak a szerencse segíthet a legtöbbet .  A legjobb az összeszabályozás/összeköszörülés az összepréselés után .  Nekem is van néhány rendhagyó ötletem ezzel kapcsolatban , de majd akkor ér valamit ha bevált :)    Meg a BRC-től és ŐLTF-től is hallottam nagyon elgondolkodtató részleteket ehhez a témához , és kezdek rájönni ,hogy jól megcsinálni még bonyolúltabb mint eddig hittem !

Előzmény: MaTam (688)